Kort om mig

Årgang 1969 og mor til to skønne drenge. Min baggrund er 13 år som folkeskolelærer i både Herning og København, hvorefter jeg valgte at uddanne mig inden for coaching. Et sporskifte, der ændrede mit liv.

Jeg blev i 2009 ID Life Coach efter at have gennemført den 2-årige coachinguddannelse på ID Academy. Akademiet drives af den anerkendte coachingekspert Ole Vadum Dahl, og er i dag et af landets største og mest efterspurgte med afdelinger i både København og Silkeborg.

I 2010 etablerede jeg min egen coachingvirksomhed. Gennem årene har jeg fået stor erfaring i at arbejde med coaching som effektivt redskab til at komme gennem et stress-forløb.

Jeg er et positivt, musisk og kreativt menneske, der med afsæt i min indlevelsesevne og livserfaring brænder for at gøre en forskel for andre mennesker.

 StressHjælp til Kvinder   -   Nørholmvej 30, Herning   -   tlf. 27 28 18 68   -  karinakjaerulff@hotmail.com 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk