Jeg hjælper dig med at tackle din situation. 
Her og nu.

Stress. Læge. Sygemelding.

Og hvad så?

For rigtig mange kvinder (og mænd) er det en barsk oplevelse at gå ned med stress. Selvværdet får et alvorligt slag over nakken, og pludselig er tankerne et stort kaos af forvirring, frustration, skyld og selvbebrejdelse.

Men der findes hjælp til at komme videre. En samtalebehandling, der gennem coaching hjælper dig med at rumme det indre kaos, og giver et nyt og mere positivt syn på situationen og dig selv.


Det kan du forvente at få ud af forløbet:

  • Hjælp til at rumme dit indre kaos
  • Hjælp til at acceptere din aktuelle situation og sygemelding
  • Hjælp til at få struktur på hverdagen, mens du er sygemeldt
  • Hjælp til at lave realistiske planer for din tilbagevenden til jobbet
  • Hjælp til at få et nyt og mere positivt syn på situationen

Klarhed og fremskridt

Den samtalebehandling, jeg tilbyder, tager afsæt i Life Coaching. Det er en anerkendt coaching-disciplin, der består af samtaler og praktiske øvelser, som overskueliggør problemerne og er handlingsorienteret.

Formålet med vores samtaler er i første omgang at få afdækket og bearbejdet dine personlige udfordringer. Når billedet af din situation står mere klart, begynder vi stille og roligt at løsne op for de negative overbevisninger, der virker som mørke skyer i dit sind. 

Du har selv svarene

Kernen i Life Coaching er samtalen. Det betyder, at du selv kommer til at sætte en masse ord på dine tanker og følelser. Min rolle er at spørge, lytte, reflektere og hjælpe dig med at finde nye svar. Nye vinkler på tingene. Nye veje til at komme videre.

Som en vigtig del af samtalebehandlingen vil du også få ”hjemmearbejde” i form af praktiske øvelser. Det kan være helt simple ting, der eksempelvis gør det nemmere for dig at få struktur på hverdagen. Det kan også være værktøjer til at tale mere åbent og frit om din situation med familie, venner, kolleger, naboer og andre.

Et mentalt plaster på såret

Min samtalebehandling er en vigtig mental førstehjælp og vil i mange tilfælde være et virkningsfuldt supplement, hvis du allerede har været ved din læge og er blevet sygemeldt. Har du derudover fået tid hos en psykiater eller psykolog, skal du som udgangspunkt holde fast i denne del også. Det er altid i samråd med din læge du skal afgøre, om såvel evt. medicinsk som psykologisk eller psykiatrisk behandling skal fastholdes.


Sådan foregår behandlingen

Vores samtaler foregår i uhøjtidelige og hyggelige rammer i min konsultation på Nørholmvej 30. Vi sidder i behagelige stole, og der er levende lys på bordet.

En samtale varer som udgangspunkt en time. Du vil dog aldrig opleve, at jeg begynder at smugkigge på uret, når samtalen går allerbedst. Min fornemste opgave er at hjælpe dig af med din stress – ikke at give dig mere af den.

Se hvad det koster at komme i samtalebehandling

Vil du bestille tid til din første samtale? 
Så ring til mig på tlf. 2728 1868, eller skriv en mail til karinakjaerulff@hotmail.com

 StressHjælp til Kvinder   -   Nørholmvej 30, Herning   -   tlf. 27 28 18 68   -  karinakjaerulff@hotmail.com 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk