Stress-coaching til medarbejdere.

Flere og flere rammes af stress. I mange virksomheder kommer det til udtryk ved, at et stigende antal medarbejdere bliver sygemeldt.

Nogle medarbejdere rammes af arbejdsrelateret stress, som har afsæt i arbejdsopgaverne, rammerne, omstruktureringer, det psykiske arbejdsmiljø o.a.

Konsekvensen af sygemeldte medarbejdere kan ses på virksomhedens bundlinje, og de andre medarbejdere må måske 'løbe hurtigere' og varetage flere arbejdsopgaver for at dække ind for den stressramte kollega.

Send et stærkt signal

Når man rammes af stress har det afgørende betydning hvordan arbejdspladsen og chefen tackler situationen. I de tilfælde hvor den stress-ramte har haft god opbakning og har følt sig set, hørt og forstået, har forholdsvis hurtig tilbagevenden til jobbet været en succes.

Det er et stærkt signal at sende til sin medarbejder, at arbejdspladsen ønsker at bakke op, og at det handler om at medarbejderen får den hjælp der skal til, for at kunne komme tilbage og trives i jobbet igen.

Hjælp til jeres kvindelige ansatte

Som uddannet ID Life Coach har jeg mange års erfaring med at hjælpe specielt kvinder, der er blevet sygemeldt på grund af stress.

Gennem samtalebehandling yder jeg mental førstehjælp og hjælper mine klienter med, at få styr på det tanke- og følelsesmæssige kaos, der præger deres liv. Samtidig hjælper jeg dem helt konkret med at få deres liv og hverdag til at hænge sammen ved at give dem enkle, strukturelle værktøjer. Jeg er ydermere med til at lægge konkrete og realistiske planer for, hvordan de kommer tilbage til jobbet.

Ofte er min samtalebehandling et her-og-nu-supplement, når den stressramte medarbejder har været hos sin egen læge og er blevet sygemeldt pga. stress. Flere af mine klienter har tillige fået en henvisning til psykolog eller psykiater, hvor ventetiden imidlertid typisk vil være så lang, at det er meget svært at overskue for den sygemeldte. Hos mig er der kort ventetid.Interesseret?

Kontakt mig på tlf. 2728 1868 eller send en mail til karinakjaerulff@hotmail.com
Jeg kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvordan din virksomhed får størst udbytte af mine ydelser.

 StressHjælp til Kvinder   -   Nørholmvej 30, Herning   -   tlf. 27 28 18 68   -  karinakjaerulff@hotmail.com 

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk